Monday, December 24, 2012

Roll Stuffed Veal
- Rotolo di Vitello Ripieno

A rich and tasty dish that will satisfy even the most sophisticated palates.
Suitable for special occasions.
Un piatto ricco e gustoso, che accontenterà anche i palati più sofisticati.
Adatto per le occasioni speciali.

Ingredients / Ingredienti:

-Pocket of veal, open in a large swath (Tasca di Vitello, aperta in una grande fetta)
-Sausage (Salsiccia)
-Minced beef (Carne di manzo macinata)
-Salted Pistachio Nuts (Pistacchi salati)
-Pine nuts (Pinoli)


-Sliced Pineapple  in pure juice (Ananas a fette in puro succo)
-Pitted Prunes (Prugne secche denocciolate)
-Sliced Mortadella (Mortadella a fette)
-Sliced Smoked ham or Bacon (Speck o Pancetta a fette)
-Loaf of Bread (Pane in cassetta)
-Milk (Latte)
-Cube of Vegetable Bouillon (Dado di brodo vegetale)
-White wine (Vino bianco)
-Extra Virgin Olive oil (Olio Extravergine di Oliva)


Read the complete recipe at this link Roll Stuffed Veal @ Evernote

Leggi la ricetta completa a questo link Rotolo di Vitello Ripieno @ Evernote